Telttur endte bag lås og slå.

Arkiv foto. Mikkel Bering.

Arkiv foto. Mikkel Bering.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En telttur endte søndag bag lås og slå for 2 personer i Korsør, efter et indbrud som de havde begået tidligere på dagen.

LÆS OGSÅ: 27-årig rumæner sigtet for indbrud i Korsør.

Indbruddet blev begået mod Svanegården i Korsør tidligt søndag, hvor der blev stjålet forskellige effekter, såsom en havetraktor, fladskærm, samt noget AV udstyr.

LÆS OGSÅ: Indbrud i guldsmedeforretning måske opklaret

Søndag eftermiddag fattede en årvågen borger så mistanke til de 2, som i parken bag Svanegården havde sat telt op. Politiet blev derfor kontaktet, som kort efter kom til stedet, hvor de hurtigt kunne konstatere, at det var personerne i teltet som havde begået indbruddet. De havde også gjort nogle af tyvekosterne klar til afhentning, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til 112news.dk

LÆS OGSÅ: 2 indbrudstyve taget på fersk gerning i Korsør

Begge personer, en mand og en kvinde, begge i 30´erne, blev anholdt på stedet sigtet for indbruddet. Manden var dog allerede eftersøgt for en gammel sag hos Midt og Vestsjællands Politi, hvor han nu er overdraget til for videre forløb, mens kvinden formentlig vil blive løsladt efter endt afhøring. De begge vil dog først få en dom for indbruddet, efter sagen er blevet behandlet i retten.Denne artikel er set4766gange.