Stram Kurs: Demonstration på Motalavej i Korsør

Stram Kurs: Demonstration på Motalavej i Korsør

Korsør: Partiet Stram Kurs med Rasmus Paludan i spidsen besøgte i dag Motalavej i Korsør for at lave en demonstration i området, ligesom de har gjort i flere andre ghettoer som de har besøgt.

Partiet Stram Kurs er en ungdomspolitisk organisation, som går ind for et Danmark, hvor folk er etnisk, kulturelt, sprogligt og historiske danske. Det skriver partiet på deres Facebook side.

SLS-Vagt-Banner

Demonstrationen på Motalavej i dag startede ellers noget anderledes stille end de havde oplevet i de andre områder som de har besøgt, hvor kun nogle få var mødt op.

Dog gik der ikke længe før en gruppe af moddemonstranter var samlet på stedet, hvor politiet ikke tog nogen chancer, og lagde en sikkerhedsring omkring partideltagerne, da en ung mand samlede en jernstang op fra jorden og gik mod demonstrationen.
Demonstrationen og Rasmus Paludan´s ytringer under demonstrationen, gik ved denne demonstration mest på islam og at profeten Mohammed var pædofil.

Men også de danske moddemonstranter der var mødt frem fik en overfusning, med ytringer til en ung pige om hun var stiknarkoman, og om en andens mor var luder mm.
Demonstrationen fik sindende i kog

De mange ytringer fik dog også hurtigt sindende i kog, og endte med at der blev sunget færdrelandssang og råbt efter hinanden fra alle sider.

Frustrationen blev dog for stor til sidst for en mindre gruppe unge, som kastede med skraldespande og andre ting lidt væk fra demonstrationen, ligesom en knallert pludselig stod i brand længere nede ad gaden.

Brand i knallert ved Stram Kurs demonstration i Korsør

Politiet fik hurtigt slukket branden i knallerten. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

En af politipatruljerne var dog hurtigt ved knallerten, som de fik slukket med pulverslukker uden behov for brandvæsnet.
Dog blev der hurtigt ro på stedet igen, da flere af de unge indbyrdes begyndte at opildne til at forlade stedet, hvorved demonstration ikke ville blive en succes.

/112news/

Photocare Slagelse

Denne artikel er set10771gange.