Storstilet terrorøvelse midt i Vordingborg by

« af 37 »

Der var mange køretøjer, brand, ambulance, og politifolk i Vordingborgs gader, samt EOD bomberyddere, da der tirsdag blev afholdt terror øvelse i Vordingborg. Se billederne fra øvelsen i galleriet her over. Foto. Poul Hansen – 112news.dk

Vordingborg: Beredskabet i Vordingborg afholdte tirsdag en storstilet øvelse midt i byen, hvor mange køretøjer, samt EOD med Rullemarie deltog.

Øvelsen omhandlede Danmarks terror beredskab, samt håndteringen af følgerne efter terror eller andre større katastrofer i Danmark.

– Heldigvis er det her en fredelig hændelse, men skulle det blive alvorligt, så er det også vigtigt, at vi kan samarbejde professionelt i den sammenhæng, så det er det, vi øver i dag, sagde Steen Nørskov politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.
Øvelsen gik på terrorforsøg mod byens Rådhus, en pakke bliver indleveret til rådhuset hvor der netop snart skulle holdes et topmøde.

Gerningsmændene køre fra stedet i høj fart og køre galt med Kemikalier som løber ud af bilen. Politiet undersøger sagen og evakuer hurtig rådhuset, da nogen har måtte se bilen forlade stedet.
Under øvelsen deltog også ambulancefolk og brandfolk, Samt Sundhedsstyrelsen og flere ekspertberedskaber, så som EOD, ved tirsdagens øvelse.

Umiddelbart er hele øvelsen forløbet som planlagt, og de forskellige parter fik hver i sær løst deres opgaver ved øvelsen.

/112news/
Denne artikel er set12728gange.