Det startede med tyveri men endte med røveri: 24-årig mand truede forfølgere med tæsk

Det startede med tyveri men endte med røveri: 24-årig mand truede forfølgere med tæsk

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Aarhus: En 24-årig mand gik i går kl. 5.41 fra at være tyv til at være røver, da han truede sine forfølgere i Aarhus Midtby med tæsk.

Episoden begyndte, da en 29-årig mand gik uden for Burger King på Park Allé for at ryge, mens hans taske blev stående på et bord indenfor.
Pludseligt kunne han gennem vinduet se, den 24-årig mand tage tasken og åbne den.

Han skyndte sig derfor indenfor for at få fat i sin taske. Men han blev mødt med trusler om tæsk, hvis ikke han holdt sig væk.
Den 24-årige smed herefter tasken fra sig og skyndte sig ud af døren. Den 29-årige mand kunne konstatere, at der var taget penge og VISA-kort fra tasken, og han fulgte derfor sammen med sin ven efter den 24-årige, mens de ringede til politiet.

Undervejs blev de flere gange truet af den 24-årige, der ikke brød sig om at forfølgerne.

På Vester Allé dukkede politiet op og visiterede manden. Her fandt de bl.a. en mobiltelefon og et dankort, der ikke tilhørte manden.
I en skraldespand ved siden af, fandt betjentene en pung med flere kort og på den rute, den 24-årige havde gået, fandt de både nogle kontanter og endnu et dankort.

Den 24-årige mand blev anholdt og sigtet for tyveri og røveri.
Den 29-årige fik sine ting tilbage, og en 23-årig kvinde, der havde fået stjålet sin taske i Aarhus tidligere på morgenen, kan nu også se frem til at få sin mobil og dankort m.m. tilbage.

/Døgnrapporten/
Denne artikel er set3279gange.