Sommer/eid fest på Motalavej i Korsør

« af 70 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I går blev der som afslutning på ramadanen, afholdt en kombinerede eid og sommerfest på Motalavej i Korsør. Arrangørerne havde virkelig rullet det helt store ud til festen, hvor både Arriva havde stillet en bus til rådighed, Falck Korsør med en brandbil, samt et lejet tivolitog, som kunne køre gæsterne en tur rundt i kvarteret. Som afslutning på festen, var Slagelse Firebird forbi, som leverede en opvisning på pladsen.

LÆS OGSÅ: Familiedag på Motalavej i Korsør

Festen var et rigtig flot initiativ fra arrangørene, som havde sørget for en kombineret sommer og eid fest, som kunne samle flere nationaliteter og religioner, om en hyggelig stund i fællesskab. Dette må siges at være lykkedes, da rigtig mange forskellige mennesker, mødte op og havde nogle hyggelige timer i et festligt lag, uden fordomme eller ballade.

LÆS OGSÅ: Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør

Der var ligeledes sørget for mad til de af gæsterne, der forinden havde erhvervet sig en madbillet til den nætte sum af 30 kr.

112news.dk var selvfølgelig med til festen, og du kan derfor se alle billederne fra fra festen over artiklen her.Denne artikel er set16181gange.