Sneen skaber problemer og kaos over hele Sjælland

Arkiv foto. Lasse Antonsen - LA-Pressefoto.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

I dag faldt den første sne flere steder og meteorologerne varsler kraftig snefald og snestorm i nat. Dog ser de foreløbige prognoser ud til, at det indtil nu er gået værst ud over den østlige del af Sjælland, mens der i Korsør i vestlige del af Sjælland stadig intet sne er.

Sneen har dog allerede givet problemer mange steder, og Midt og Vestsjællands Politi, Nordsjællands Politi, samt Vestegnens Politi fraråder nu al unødig udkørsel i hele politi kredsen, mens Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi er begyndt at advare om udkørsel flere steder da sneen vælter ned.

Flere politi kredse oplyser også om, billister som er kørt fast, færdselsuheld, og træer som er væltet rundt om på sjælland, som følge af det kraftige snevejr.

Politiets råd er derfor at undlade at køre nogen steder, hvis det overhovedet er muligt. Kører man ud bør man sikre sig, at man har varmt tøj og tæpper med i bilen, og så bør man naturligvis kun køre på dæk, der egnet til kørsel i sne. Hastigheden skal tilpasses det glatte føre. Det lyder det i en pressemeddelelse fra Midt og Vestsjællands Politi.

Også DSB melder om problemer med togene, på strækningen mellem Københavns Hovedbanegård og Roskilde. Klik her for at se ændringerne.

Du kan altid holde dig opdateret på vejret på dmi.dk

Denne artikel er set5379gange.