Skæv billist forsøgte at køre fra politiet i Næstved

Arkiv foto. Lasse Antonsen - LA-Pressefoto.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

Næstved: Fredag klokken 17.06 forsøgte en politipatrulje rutinemæssigt at stoppe en bil på Østergade i Næstved, men føreren af bilen havde dog ikke lyst til at tale med politiet og han satte derfor farten gevaldigt op og forsøgte at stikke af.

Patruljen satte derfor efter bilen med høj fart gennem Næstveds gader og vejene omkring Næstved, hvor hastigheden flere gange var et pænt stykke over de 100 km/t.

På Rådmandshaven opgav føreren af bilen imidlertid flugten, og holdte derfor ind, hvor han selv blev siddende i bilen, mens hans passager tog benene på nakken og spurtede af sted med en betjent efter sig.

Passageren forsøgte at gemme sig i et buskads, men betjenten opdagede ham og han blev derfor anholdt, hvilket han ikke var interesseret i, så betjenten måtte bruge peberspray for at berolige ham.

Føreren af bilen – en 21-årig mand fra Næstved – blev narkometertestet, og det var nok derfor han forsøgte at køre fra politiet, for testen var positiv, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for overtrædelser af færdselsloven, samt en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet betjentene fandt et halvt gram hash i bilen.

Hans passager – en 20-årg mand fra Næstved – blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, ved at flygte fra ordensmagten og modsætte sig anholdelse.

/Døgnrapporten/Denne artikel er set5345gange.