Sammenhold i Korsør: Folk sørger om Emilie Meng ved Korsør Station nu

Foto.Privat

 

Korsør: Juleaftensdag ca kl 15.30 fandt en hundelufter et lig i en sø i Borup nær køge, og i dag kunne politiet så slå fast, at der var tale om den nu 18-årige Emilie Meng fra Korsør som har været forsvundet siden 10. juli i år.

Her til aften har mange mennesker så samlet sig omkring Korsør station hvor hun sidst blev set i live, for at mindes og sørge over tabet af den 18-årige unge og livsglade kor-pige, hvor mange mennesker allerede aftenen igennem har været forbi for at tænde et lys.
– Det er ganske forfærdeligt. Man er ked af, man er rasende og man er sur og sindssyg. Nu er der en gerningsmand højst sandsynligt. Jeg er så ked af det. Tanken om hendes familie der sidder og alene her i juletiden. Det er skrækkeligt. Jeg håber gerningsmanden bliver fundet hurtigt. Det er en sorgens dag, siger Benjamin Eriksen til TV ØST.

De mange mennesker som kommer og sørger har sat lys og blomster, samt lagt breve til den nu afdøde Emilie Meng. Nyheden om fundet af Emilie Meng har kørt som en chokbølge igennem Danmark, og særligt da politiet kunne slå fast, at den unge pige har været udsat for en forbrydelse, uden politiet dog har kunnet komme nærmere ind på detaljerne, og sagen vil derfor nu blive efterforsket som en drabssag, blev det oplyst på et pressemøde her til aften.
Rigtig mange mennesker har siden hendes forsvinden vendt hver en sten i byen i forsøget på at finde pigen, hvilket har vist et enormt sammenhold i byen, ligesom nu hvor en lokal Facebook gruppe er fyldt med opslag hvor folk har tændt et lys for pigen, udover de mange mennesker som er mødt op ved Korsør station for at vise deres respekt.

/112news/
 

Denne artikel er set7183gange.