Røgudvikling i Aldi supermarked på Tårnborgvej i Korsør

Røgudvikling i Aldi supermarked på Tårnborgvej i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Kunder og personale måtte mandag aften forlade Aldi supermarkedet på Tårnborgvej i Korsør, da der pludselig opstod røgudvikling i butikken.

Meldingen indløb til alarmcentralen kl. 17.52 om, at der var røg i Aldi supermarked, og der blev derfor sendt flere brandkøretøjer og politi til stedet.

Da indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning ankom, begyndte han at undersøge hvor røgen kom fra, men kunne ikke umiddelbart finde kilden.

Da de øvrige brandkøretøjer ankom til stedet, blev der indsat et røgdykkere i butikken, samt brandfolk på taget for at lokalisere branden.

Det var dog ikke sådan lige til at finde ud af hvor røgen kom fra, men efter noget tid lykkedes det dog at finde årsagen.

Årsagen skulle findes i butikkens kølesystem, som af uforklarlige årsager, havde sendt noget røg eller damp ud i supermarkedet.

– Det viste sig at være et defekt rør i et køleanlæg, som har fremkaldt en form for røg eller tåge. Der var ikke tale om noget, der brændte. Det siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2-Øst.

Supermarkedet blev efterfølgende ventileret for røg med røgventilatorer.

Ingen kom noget til, ligesom der umiddelbart ikke skulle være sket skader på supermarkedet eller varerne.

/112news/

Denne artikel er set478gange.