Politiet vil sikre ro og tryghed efter bandekonflikt

Politiet vil sikre ro og tryghed efter bandekonflikt

kørte galt i stjålet bil.

Arkiv foto. Politi.dk

Politiet vil nu forsøge at sikre ro og tryghed for borgerne i Nykøbing Falster og Sakskøbing, efter den senere tids voldelige konflikt i rocker og bandemiljøet.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.
Det er en konflikt mellem personer fra de rivaliserende grupperinger fra Mongols og Satudarah i Nykøbing Falster og Sakskøbing, som den seneste tid har medført flere voldelige handlinger i området.

Politiet ser med stor alvor på konflikten og der bruges derfor betydelige ressourcer på at sikre, at konflikten bliver dæmpet så hurtigt som muligt.
– Der er tale om en bandekonflikt, hvor det gensidige fokus alene er rettet mod de to grupperingers personkreds. Alene tilstedeværelsen af de her elementer fra banderne er dog med til at skabe utryghed for borgerne, så derfor slår vi hårdt ned og arbejder målrettet mod at få bragt konflikten til ophør, udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Politiet arbejder på flere fronter, for at bekæmpe den ulmende konflikten og få standset den kriminalitet som er forbundet med grupperingerne.
– Vi skal både havde standset de utryghedsskabende elementer med konflikter i det åbne rum, og så skal vi have fat i de bagvedliggende årsager og personer, så vi kan få bekæmpet bandegrupperingerne helt overordnet, understreger Kim Kliver.

Det er kun få dage siden der sidst var en episode i konflikten, da der blev åbnet ild mod en kiosk på Vestergade i Sakskøbing.

LÆS OGSÅ: Åbenede ild mod kiosk i Sakskøbing: Politiet søger vidner

Heldigvis kom ingen til ved skudepisoden, men episoderne mellem grupperingerne har dog skabt en del utryghed blandt borgerne i byen, en tryghed som politiet nu har indsat store resourcer på at få genskabt.

/112news/
Denne artikel er set1355gange.