Politiet stormer hus i Slagelse – Unge kastede kartofler efter hinanden.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Tre unges leg med at smide kartofler efter hinanden, udløste torsdag en politiaktion på en adresse ved Flakkebjerg uden for Slagelse. Klokken 12.29 fik politiet en anmeldelse fra en borger, der havde været ude at løbe, om at hun fra ejendommen havde hørt noget, der lød som et skud og råb om hjælp.

LÆS OGSÅ: Hektisk anholdelse under brand i Korsør.

Politi sendte derfor hurtigt flere politibiler og ambulancer af sted til adressen, hvor politiet trængte ind i huset med trukne pistoler. Her fandt betjentene en 18-årig mand, der sammen med to 17-årige kammerater – en kvinde og en mand – havde leget og kylet kartofler efter hinanden. De tre blev kortvarigt anholdt på stedet, indtil sagens rette sammenhæng blev klarlagt, og betjentene havde sikret sig, at der ikke var foregået noget ulovligt på stedet.

LÆS OGSÅ: Jagtgevær viste sig at være billardkø

I forbindelse med, at betjentene undersøgte huset, fandt de desuden fire haglgeværer, tre salonrifler og to jagtrifler med tilhørende ammunition, som ikke blev opbevaret i våbenskab, som de skal i følge loven. Politiet valgte derfor at sigte beboeren på stedet – en 41-årig mand – for overtrædelse af våbenloven, skriver Sydsjælland og Lolland Falsters politi i døgnrapporten.Denne artikel er set5161gange.