Politiet snuppede to narkopåvirkede billister i Korsør i weekenden

Arkiv foto.

Arkiv foto.

Korsør: Politiet standsede under deres patrulje i Korsør hen over lørdagen to narkopåvirkede billister.

Den første, en 20-årig mand, blev stoppet ved 00.30 tiden natten til lørdag på Halsskovvej i Korsør og da han virkede påvirket, valgte politiet at foretage en alkometertest på ham, som da også afslørede en promille der var væsentligt højere end det tilladte.

Da betjentene visiterede manden, fandt de desuden også 0,2 g amfetamin på ham, hvorefter han blev narkometertestet, som også viste sig positiv.

Han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand og blev taget med til udtagning af en blodprøve.
Senere lørdag var den så gal igen, da en patrulje klokken 9.52 standsede en bil på Caspar Brands Plads i Korsør, som vækkede politiets interesse.

Bilen blev ført af en 40-årig mand fra København og betjentene skønnede manden var påvirket og foretog derfor en narkometertest, som da også viste sig at give positivt resultat.

Manden erkendte også, at han i løbet af natten havde indtaget amfetamin, og desuden blev det også konstateret, at manden havde fået sit kørekort administrativt inddraget.

Den 40-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for kørsel uden førerret, hvorefter han blev taget med til udtagning af en blodprøve.

/112news/
Denne artikel er set5694gange.