Politiet rykkede ud til skyderi og knivstik: Overvejer nu visitationszone

Politiet rykkede ud til skyderi og knivstik: Overvejer nu visitationszone

Mand truede sagsbehandler med at skyde sig selv

Privat foto.

Fyns Politi overvejer at indføre visitationszone i Vollsmose efter knivstikkeri og skudepisode søndag.

Odense: Fyns Politi rykkede søndag aften klokken 21.05 massivt ud til Vollsmose i Odense efter en anmeldelse om skyderi.

Natten til mandag gennemførte politiet undersøgelser ved Bøgetorvet i bydelen, og politiet har fundet flere patronhylstre, som indikerer, at der har været et skyderi på stedet.
I følge Fyns Politi er der umiddelbart ikke noget, der tyder på, at nogen personer eller bygninger blev ramt under skyderiet.

Politiet har ikke nogen konkret mistanke om, hvem der har affyret skuddene. Politiet har ingen indikationer på, at det skulle være banderelateret, men mener, at det kan måske bunde i en lokal konflikt.
 – Vi blev kaldt ud til Vollsmose søndag morgen, fordi der er noget slagsmål bag Bøgeparken. Da vi ankommer, kan vi konstatere, at en stor gruppe personer meget hurtigt forlader stedet. Der står nogen personer bøjet over en person, der ligger på jorden. Det viser sig at være en ung mand, der er blevet stukket i ryggen med en kniv, fortæller politiinspektør Johnny Schou fra Fyns Politi til TV2 FYN.

Den sårede mand er nu indlagt på Odense Universitetshospital og er uden for livsfare.
Hvis det ender med, at der oprettes en visitationszone vil det komme til at omfatte Vollsmose-firkanten.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set7297gange.