Politiet lavede en målrettet indsats mod narkotika: Seks personer er nu anholdt

Politiet lavede en målrettet indsats mod narkotika: Seks personer er nu anholdt

status efter Roskilde Festivalen, mand skudt af politiet.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Kalundborg: Midt- og Vestsjællands Politi har onsdag fra morgenstunden foretaget flere ransagninger på forskellige adresser i Kalundborg med et større antal politifolk og narkohunde.
Baggrunden for aktionen er efterforskning mod forskellige personer i Kalundborg i den seneste tid, der har vist, at de pgl. kan mistænkes for at være involveret i handel med narkotika.

Politiet forventede at finde narkotika og evt. andre ulovlige effekter ved ransagningerne.
Ved aktionen er der i løbet af formiddagen fundet ca. et kg. hash og samt to pistoler og et kvantum narkotika. Ved en af ransagningerne fandt politiet en del kontanter. En af de anholdte skylder i forvejen en større sum penge til det offentlige for bøder m.v., hvorfor pengene vil blive taget i bevaring med henblik på dækning af diverse skyldige beløb.

Der er anholdt i alt seks personer på forskellige adresser i Kalundborg. De fire forventes løsladt i løbet af dagen efter afhøring. Sagerne vil senere blive behandlet i retten.
To 20-årige mænd fra Kalundborg fremstilles i grundlovsforhør i Holbæk Ret kl. 1400 i forbindelse med fundet af de to pistoler.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set3300gange.