Politiet fortsat massivt tilstede på Motalavej sent mandag aften

Fotograf. Lasse Antonsen.

Fotograf. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Efter masseslagsmålet ved 18.30 tiden mandag, var politiet atter massivt tilstede i området sidst på aftenen, hvor der der stadig var mange mennesker på gaden, men dog en god stemning.

Om der har været optræk til yderligere ballade, eller om det blot var for, at holde situationen under kontrol vides ikke, men betjentene kontrollerede dog alle biler som kom til og fra området, men dette gav ikke anledning til yderligere.

Natten igennem fortsatte politiet patruljeringen i området.

Politiet anholdte ialt 5 personer i forbindelse med slagsmålet mandag aften, og der var tale om en 19 årig mand fra Korsør, samt fire 23 – 24 årige fra Slagelse. Alle de anholdte blev dog løsladt igen omkring midnat. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Der er ingen meldinger om personer som skulle være kommet til skade under urolighederne, men enkelte butiksvinduer, samt en bilrude blev smadret.

Ifølge localeyes var det en gruppe fra Slagelse Nordby som angreb en gruppe unge fra Korsør, som alle var klar til at forsvare sig, da gruppen på op mod 30 mennesker, pludselig løb ind i kvarteret med køller og knive.Denne artikel er set4303gange.