Politiet efterlyser stadig den 31-årig kvinde som kørte galt under liveoptagelse

Politiet efterlyser stadig den 31-årig kvinde som kørte galt under liveoptagelse

Arkiv foto. Christian Shmock.

Buddinge: Politiet har stadig intet hørt fra den 31-årig kvinde som natten til mandag kørte galt i den lille by Buddinge nær Søborg. Under en liveoptagelse kørte kvinden ind i to biler hvor hendes bil væltet om på siden og derefter flygtet hun fra ulykkesstedet.

 
Mange seer fra gruppen var nu vidne til den 31-årige kvindens meget hidsig kørsel hvor hun flere gange kørte overfor rødt, og på et tidspunkt var hun oppe og ramme næsten 100 km i timen i en byzone, imens hun læste og svaret på kommentar som seerne skrev i live chatten.

En af dem som tog sagen i egen hånd var den 19-årige Hussain Ali som fulgte med i liveoptagelsen hvor kvinden kørte galt. Efter uheldet ringet den 19-årig Hussain til 112 så de kunne sende noget hjælp afsted til ulykkesstedet.
– Jeg var chokeret. Jeg tænkte “fuck, fuck, fuck”. Jeg troede faktisk, at hun var død, fortæller den 19-årige til TV 2 Lorry.

Politiet opfordre på det kraftigst at den 31-årig kvinde melder sig selv til politiet, så man kan få bragt sagen i orden. Da politiet ikke har snakket med kvinden ved man heller ikke noget om kvindens tilstand efter ulykken.

/112news/
Denne artikel er set8705gange.

Like og del: