Politiet efterforsker nu en sag om et hjemmerøveri ved Solrød Strand

Politiet efterforsker nu en sag om et hjemmerøveri ved Solrød Strand

status efter Roskilde Festivalen, mand skudt af politiet.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Solrød Strand: Klokken 09.47 lørdag formiddag, fik politiet en anmeldelse om et hjemmerøveri mod en 54-årig mand fra Sozzivænget ved Solrød Strand, der omkring klokken 04.00 sad ved sin computer, da han hørte en lyd.
Den 54-årig mand gik derfor uden for sit hus for at se, hvor lyden kom fra. Til hans store overraskelse så han to personer, der forlod stedet, da manden bad dem om det.

Kort tid efter stod de to mænd lige bag ved ham, hvorefter de skubbede til ham, så han faldt ved sin trappe. Han blev lige efter udsat for flere slag og spark på kroppen.
De tvang dernæst manden ind i huset, hvor han blev truet med yderligere vold, hvis han ikke udleverede kontanter og smykker. Den 54-årig blev lænket til en radiator med et sæt håndjern.

Det lykkedes manden at komme fri fra radiatoren i løbet af formiddagen, hvor han tilkaldte hjælp via en nabo.
De to gerningsmænd beskrives som:

Yngre mænd

talte dansk og arabisk indbyrdes

De 2 gerningsmænd røvede både smykker og penge fra den 54-årig mand.
Politiet har efterforsket sagen i løbet af dagen, og der er søgt i området med hunde. I forbindelse med efterforskningen har politiet hørt om en lille sort Opel, der har holdt på Vestre Grænsevej i løbet af natten og den tidligere morgenstund.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med personer, der har kørt i bilen.
I det hele taget vil politiet meget gerne i forbindelse med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring til politiet på 114.

/112news/
Denne artikel er set2592gange.