Politibil smadret ved højlys dag på Motalavej i Korsør.

« af 4 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En politibil blev idag smadret ved højlys dag på Motalavej i Korsør. Ukendte gerningsmænd kom løbende og kastede flere store sten mod bilen som fik smadret 2 ruder.

Episoden skete kort efter at TV2-Øst og Alarm112-foto.dk havde interviewet nogle af de unge i kvarteret.

Politimanden kom kort efter hændelsen ned til sin bil, men forlod hurtigt stedet i bilen med flere hånelige kommentarer fra de unge som var samlet omkring bilen. Hvorfor politimanden ikke spurgte de unge om navne, eller om de skulle have set noget, inden han forlod stedet vides ikke, men de unge ser episoden som endnu en sejr og føler at politiet er bange for dem og dette er grunden til han hurtigt forlod stedet, uden at foretage sig andet end at tage et par billeder af de smadret ruder.

Peter Comben fra Sydsjælland og Lolland Falsters politi, udtaler dog overfor TV2-Øst idag at de bestemt ikke er bange for de unge i området. Vi køre selvfølgelig frem hvis det er nødvændigt siger han, men at der selvfølgelig ikke er nogen betjente der ønsker at køre frem og få en raket skudt i hovedet. Han bliver herefter spurgt om hvordan det så hænger sammen med episoden her, hvor betjenten forlader stedet uden at spørge om navne på de unge eller andet, hvortil han svare at, det er jo en konkret vurdering fra sag til sag, og at man jo gerne skulle kunne have en dialog med borgerne uden at de skal oplyse navn og andet.

Denne artikel er set6984gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.