Påvirket billist med køkkenkniv skabte utryghed i Korsør

Påvirket billist med køkkenkniv skabte utryghed i Korsør

Foto. Google Streetview.

Korsør: En 20-årig påvirket bilist blev tirsdag morgen anholdt, efter at have kørt rundt og skabt utryghed i Korsør. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i tirsdagens døgnrapport.

Politiet modtog kort før kl. 08.00 tirsdag morgen anmeldelsen om, at en bil kørte og lavede håndbremsevendinger på Gamle Banegårdsplads. Ligesom føreren var set gå omkring med en kniv og råbe, at han havde et jagtgevær.

Der blev derfor hurtigt sendt flere politipatruljer mod stedet, hvor betjentene fandt bilen smidt på banegårdspladsen, men dog uden fører.

Vidner på stedet havde set føreren løbe mod Tårnborgvej, og på Kongebroen fandt politiet en 20-årig mand fra Skælskør, som svarede til beskrivelsen af føreren.

Han havde da også en bilnøgle på sig, som passede til den bil, der stod på Gamle Banegårdsplads og han blev derfor anholdt klokken 8.10.

En alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, ligesom han også blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Der blev fundet en køkkenkniv på stedet, og derfor blev den anholdte også sigtet for overtrædelse af knivloven.

På baggrund af vidneforklaringer om, at han havde råbt op og optrådt utryghedsskabende, udløste yderligere en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Men det stoppede ikke her for den unge mand, da han ligeledes fik en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

Sidst men ikke mindst, skulle det vise sig at bilen han havde kørt i var taget bilen uden tilladelse. Dette udløste en sigtelse for brugstyveri.

Den 20-årig blev taget med til afhøring på politi stationen, hvorfra han blev løsladt efter endt afhøring. Det skriver sn.dk

Han kan nu se frem til en hilsen fra politiet, formentlig i form af en bøde på adskillige tusinde kroner, for hans tur rundt i Korsør tirsdag morgen.

/112news/

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set396gange.