Påvirket bilist i frontalt sammenstød ved Gørlev

Påvirket bilist i frontalt sammenstød ved Gørlev

Fotograf. Aleksander Christiansen – 112news.dk / Skadestedsfotograf.dk

En påvirket bilist var tirsdag eftermiddag kl. 15.46 indvolveret i et voldsomt færdselsuheld på Gørlev Landevej ved Gørlev.

Det oplyser Midt og Vestsjællands Politi i tirsdagens døgnrapport.

Uheldet skete da en 25-årige mand fra Kalundborg i forbindelse med en overhaling stødte frontalt ind i en modkørende bilist, en 46-årig mand fra Tølløse.

Den 46-årige forsøgte at undvige, men de to biler stødte sammen, så den 46-årige blev fastklemt i sin bil.

Der blev sendt flere ambulancer, politi og redning til stedet, hvor den 46-årige blev reddet ud af sin bil.

Den 25-årige var sluppet fra uheldet med mindre knubs, men blev tilset i ambulance på stedet.

Den 46-årige blev kørt til sygehuset til undersøgelse, hvor hans tilstand var stabil, men han skulle dog undersøges nærmere, for at afklare, om han havde fået nogle alvorlige skader ved uheldet.

Politiet på stedet fik mistanke til at den 25-årige var påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, hvilket en alkometertest bekræftede.

Han havde desuden aldrig taget et kørekort, men det til trods var han frakendt førerretten, da han flere gange havde kørt bil og overtrådt færdselsloven.

Den 25-årige blev anholdt og sigtet for vanvidskørsel, da han var mistænkt for i påvirket tilstand at have kørt for hurtigt, og havde bragt andre i fare ved at overhale hasarderet og i den forbindelse forårsage uheld.

Bilen som den 25-årige kørte i havde han taget fra et familiemedlem uden at have fået lov, hvorfor han også blev sigtet for brugstyveri.

Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han fortsat blev i politiet varetægt mens betjentene færdigbehandlede sagen.

Anklagemyndigheden vurderede efterfølgende sagen og fandt grundlag for at fremstille den 25-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Retsmødet vil blive afholdt onsdag klokken 13 ved Retten i Holbæk.

/112news/

Denne artikel er set831gange.