Påvirket 21-årig med våben og i bil med stjålne nummerplader

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Politiet standsede onsdag klokken 17.33 en Audi på Søndermarksvej i Slagelse, da de nummerplader, der sad på bilen, var dels forskellige, dels stjålet, og føreren – en 21-årig mand fra Jerslev – virkede påvirket af stoffer.

Da den 21-årige heller ikke havde noget kørekort, og da betjentene også fandt en enhåndsbetjent foldekniv i bilen, blev den 21-årige derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, for kørsel i frakendelsestiden, for tyveri af nummerplader og for kørsel i en uindregistreret bil.

Med i bilen var to passagerer: En 30-årig mand fra Vipperød, som havde tre gram kokain på sig og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den anden passager var en 20-årig mand fra Slagelse, og han var så utilfreds med politiet, at han sendte en byge af skældsord hen over betjentene. Da han ikke lige ville falde til ro, blev han også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev taget med til politistationen i Slagelse til afsvaling. Skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.Denne artikel er set4599gange.