Påsat brand på Marievangsskolen i Slagelse

« af 19 »

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Politi og brandvæsen modtog søndag klokken 9.37 en melding om brand på Marievangsskolen på Holmstrupvej i Slagelse.

Da brandvæsnet ankommer til stedet, er der ingen ild at finde, men der er en del røg på skolen. Røgdykkere blev derfor sendt ind i bygningen, hvor de fandt et mindre bål i samlingssalen, som har udviklet en del røg.

– Der var egentlig ikke nogen brand at se da vi kom frem, men der var en del røg på skolen, som formentlig vil resultere i, at hele eller dele af skolen, vil være lukket i morgen. Vi mener at branden er påsat, og vi efterforsker derfor sagen ud fra denne teori. Oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk, som dog ikke vil nærmere ind på, hvorfor de mener branden er påsat.

Ifølge vores fotograf på stedet, var der smadret en rude på bagsiden af skolen, som kunne tyde på, at nogle har været inde på skolen i weekenden.

– Den smadrede rude er mistænkelig, og vi kan se, at der er anlagt et bål inde midt i samlingssalen, fortæller René Kofoed, indsatsleder ved Slagelse Brand & Redning til sn.dk, som dog ikke kan sige, hvornår branden er opstået, eller rettere påsat.

Skoleleder Helle Guillaume Jensen, udtaler overfor Sjællandske, at skolen vil være lukket både mandag og tirsdag som følge af branden, og alt undervisning vil derfor være aflyst.Denne artikel er set9026gange.