Nytårsraket og olielampe formentlig årsag til storbrand i Slagelse

Nytårsraket og olielampe formentlig årsag til storbrand i Slagelse

Voldsomt så det ud tidligt lørdag morgen, da en voldsom brand hærgede en etageejendom på Mølletorvet i Slagelse. Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk




Slagelse: Det kan være en raket og en væltet olielampe som er skyld i den storbrand, som lørdag rasserede to lejligheder på Mølletorvet i Slagelse. Det skriver TV-Øst.

Branden brød ud tidligt lørdag morgen, og allerede ved brandvæsnets ankomst stod to lejligheder i flammer, mens ilden var ved at brede sig til tagkonstruktionen.

LÆS OGSÅ: TV: Voldsom brand i etageejendom i Slagelse

Knap 20 mennesker måtte evakueres som følge af branden, mens en person blev reddet ud og bragt til sygehuset for behandling af røgforgiftning.




Der var tale om en 76-årig, som blev overført til Rigshospitalets intensivafdeling, hvor den seneste melding fra politiet, forlyder at den 76-årige fortsat er i livsfare. Det skriver TV-Øst.

Siden branden har teknikkere undersøgt brandstedet, for at fastslå årsagen til branden, som rasserede to lejligheder totalt, og lavede skade på 8 andre.

SLS-Vagt-Banner

– Branden er formentlig opstået som en følge af en raket, der har væltete en olielampe, som har stået på en altan, siger Jens Jedig Christoffersen, politikommissær hos Lokalpolitiet i Slagelse til TV-Øst.

/112news/




Denne artikel er set4583gange.