Mystik: Notater fra Emilie Meng eftersøgninger stjålet fra Natteravnene

Mystik: Notater fra Emilie Meng eftersøgninger stjålet fra Natteravnene

Natteravne, indbrud, Emilie Meng

Det var dette syn der mødte de lokale Natteravne i Korsør, da de søndag mødte op i deres lokaler på fæstningen i Korsør. Privat foto.

Korsør: I tiden efter den 17-årige Emilie Meng forsvandt sporløst omkring Korsør Station. Deltog flere grupper i eftersøgningen af den forsvundne pige, heriblandt Natteravnene i Korsør.
Under de mange eftersøgninger sørgede Natteravnene udover eftersøgninger, også for at der blev stemt dørklokker i byen, i håbet om nogen havde bemærket noget, som kunne finde frem til den forsvundne pige.

LÆS OGSÅ: 400 mennesker deltog i eftersøgningen af Emilie Meng

Alt dette blev gennemført med hjælp fra en masse frivillige borgere, og har så resulteret i en masse notater, med mistænkelige opservationer, samt kort over søgte områder, hvorpå der var påført forskellige noter. Det oplyser Benjamin Ericksen fra Natteravnene til 112news.dk
Da eftersøgningerne efterfølgende blev overtaget af andre grupper som Forsvundne Personer og Missing People, samlede Natteravnene alle disse notaterne sammen, som så har ligget i deres lokaler på Fæstningen i Korsør lige siden.

Det er blandt andet alle disse notater som nu er blevet stjålet, da ukendte gerningsmænd i løbet af natten til søndag, har brudt ind og gennemrodet Natteravnenes lokaler.
– Jeg er ikke helt sikker på hvilke natater der er blevet stjålet, da vi blot samlede kort og det hele sammen da vi var færdige med eftersøgningerne. Alt dette har så ligget i vores lokaler lige siden, men vi kan nu se de mangler efter indbruddet. Siger Benjamin Ericksen fra Natteravnene i Korsør til 112news.dk.

Udover notaterne fra eftersøgningerne af Emilie Meng, er der også blevet stjålet lygter, førstehjælpsudstyr mm som nu har resulteret i, at det ikke er muligt at foretage deres opgaver for en stund.

/112news/
Denne artikel er set4804gange.