Mistænkt øksemand fortsat på fri fod – Står formentlig bag bankrøveri i Ringsted

Billedet til venstre er et overvågningsfoto fra Cirkle K i Birkerød, mens billede til højre er et overvågningsfoto fra Danske Bank i Ringsted

 

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 1226 et alarmopkald fra Danske Bank, Torvet 6, 4100 Ringsted, om et netop overstået røveri.

En mand havde under trussel med en kniv truet personalet og fået udleveret et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt NETTO-pose.

Efterforskningen har vist, at røveren flygtede fra stedet i en

Sølvgrå Hyundai Getz
personbil, årgang 2003
nummerplade: VJ57665

Bilen blev søndag aften kl. ca. 2235 stjålet fra Frederikssundsvej, København NV, med bilnøglerne i tændingen.

Ifølge vidner på stedet kørte flugtbilen ad Bøllingsvej mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

Midt- og Vestsjællands Politi kan endvidere offentliggøre overvågningsfotos fra Danske Bank, Ringsted, af røveren, der beskrives som:

Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: let krøllet hår, smalt hovede, iført: Bordeaux/brun jakke, sort hættetrøje under jakke, mørke cowboybukser, sko med lyse såler, mørk hue, medbragte: gul NETTO-pose, Bevæbning: kniv.

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra en tese om, at gerningsmanden til røveriet kan være identisk med gerningsmanden, der lørdag stod bag et økseoverfald på en tankstation i Birkerød.

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.

 

/Pressemeddelelse/

 

Billeder af flugtbilen kan ses herunder.

« af 2 »

 

Denne artikel er set4281gange.