Midt og Vestjyllands Politi holder øvelse ved Center for Jordbrug den 31 maj og 7 juni

Midt og Vestjyllands Politi holder øvelse ved Center for Jordbrug den 31 maj og 7 juni

 

Arkiv.Foto – Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

 

Midt- og Vestjyllands Politi holder øvelse ved Center for Jordbrug, en del af Uddannelsescenter Holstebro, den 31. maj og 7. juni. Der vil derfor være udrykning og politi med våben på adressen Skivevej 112, Holstebro, disse dage.
Holstebro: Midt- og Vestjyllands Politi afholder den 31. maj og 7. juni en såkaldt PLOV-øvelse i håndtering af Påbegyndte Livsfarlige Og Voldelige handlinger.

Terrorangreb og skoleskyderier er eksempler på den type hændelser. Øvelsen sker som et led i politiets almindelige træning af de specialiserede reaktionspatruljer, der fysisk såvel som mentalt er særligt trænet i håndtering af skarpe situationer.
For at gøre øvelsen så realistisk som muligt bliver den afholdt ved Center for Jordbrug på Skivevej 112, Holstebro, i samarbejde med Uddannelsescenter Holstebro, der ved samme lejlighed tester skolens beredskabsplan.

Øvelsen, som går ud på, at politiet skal fange en farlig gerningsmand, der befinder sig inde i bygningerne, afvikles i tidsrummet kl. 8-16 på begge dage.
Der vil være mange politibiler med udrykning i den nordlige del af Holstebro, ligesom der vil være et stort opbud af politi med våben på adressen.

/Pressemeddelelse/
 

Denne artikel er set3677gange.