TV: Endnu en maskine i brand på byggeplads på Motalavej i Korsør

Endnu en maskine i brand på byggeplads på Motalavej i Korsør

Korsør: Mandag aften var der endnu engang udbrudt brand i en maskine på byggepladsen på Motalavej i Korsør, hvor også en kran stod i brand for knap halvanden uge siden.

Meldingen om branden indløb til brandfolkene klokken 21.18 om at en container var i brand på en byggeplads på Motalavej i Korsør.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Da brandvæsnet ankom til stedet, viste det sig dog at det var en mindre maskine på byggepladsen som var i brand.

Brandfolkene måtte derfor bryde gennem hegnet til byggepladsen, inden de kunne komme ind til maskinen og slukke branden.

Til al held havde flammerne ikke taget ordentlig fat i maskinen, som derfor slap med røg, sod og mindre brandskader i kabinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS Vagt Korsør

Kran sat i brand på byggepladsen

For lidt over en uge siden stod også en kran i brand på samme byggeplads på Motalavej, som heller ikke nåede at udvikle sig til en større brand.

Politiet havde da en klar formodning om branden var påsat, da der angiveligt var hældt noget brandbart væske ud over hjulene på kranen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Om aftenens brand er påsat vides dog ikke, men politiet var mødt talstærkt frem til stedet, hvor de optog rapport og undersøgte den brændte maskine.

Se video fra branden den 25. oktober 2018. Artiklen fortsætter efter videoen. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Skulle du have set noget mistænkeligt omkring byggepladsen på Motalavej i Korsør mandag aften ved 21.20 tiden. Eller på tidspunktet for branden i kranen, sent om aftenen den 25 oktober, så kontakt politiet på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set2565gange.