Mand skudt af politiet i København

Mand skudt af politiet i København

status efter Roskilde Festivalen, mand skudt af politiet.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

København: Københavns Politi har tidligt i morges skudt og såret en mand i Københavns nordvest kvarter. Det oplyser Københavns Politi i en pressemedelelse.
Politiet modtog omkring kl. 06.30 en anmeldelse om, at en person sad i en bil og sov på Thoravej i København NV.

LÆS OGSÅ: Mand skudt af politiet i Næstved

Der blev sendt en patrulje til stedet for at se om de kunne finde den sovende mand i bilen. Men da patruljen ankom til stedet, trak personen i bilen pludselig en pistol, hvilket fik betjentene til at trække deres våben og afgive skud mod personen.
– Politiet råber en person an, som trækker en pistol. I den forbindelse bliver der affyret skud fra politiets side, som rammer ham i benet. Det sagde Christian Otto der er specialkonsulent ved Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) kort før kl. 9 til Ritzau.

LÆS OGSÅ: To 18-årige dømt skyldig i skyderier i Næstved

Betjentene fik herefter pacificeret personen, og der blev tilkaldt en ambulance, som kørte personen til behandling på sygehuset. Umiddelbart skulle personen være blevet ramt i hoften.
Den Uafhængige Politimyndighed (DUP) er nu blevet underrettet om hændelsen, og de overtager nu den videre undersøgelse og sagsbehandling, som er normalt i den slags sager.

Københavns Politi kan derfor ikke oplyse yderligere i sagen for nuværende, da sagen nu ligger under den Uafhængige Politimyndighed.

/112news/
Denne artikel er set1643gange.