Mand dræbt i alvorligt færdselsuheld ved Høng

Mand dræbt i alvorligt færdselsuheld ved Høng

En mand blev dræbt og to personer lettere kvæstet, da to biler kørte frontalt sammen på Høng Landevej ved Høng onsdag aften. Ulykken skete tæt på det sted, hvor en anden mand mistede livet i en alvorlig soloulykke for nylig.

Politi og redning fik meldingen klokken 21.15 onsdag aften om et alvorligt færdselsuheld, hvor en personbil og en firehjulstrækker med heste trailer var stødt frontalt sammen, og en person skulle være kommet alvorligt til skade.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Der blev derfor hurtigt sendt flere redningskøretøjer, ambulance og en lægehelikopter til uheldsstedet, hvor en manden i personbilen var hårdt kvæstet, mens to personer i firehjulstrækkeren havde pådraget sig mindre kvæstelser og knoglebrud.

Trods en ihærdig indsats fra redningsmandskabet, så stod mandens liv ikke til at redde og han blev derfor kort efter, erklæret afgået ved døden som følge af de kvæstelser han havde pådraget sig ved sammenstødet.

Også hestetraileren med to heste var væltet som følge af uheldet, men hestene var dog sluppet uskadte fra uheldet og blev kørt bort fra stedet til deres stald, ved hjælp af en tilkaldt hestetransport.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Den afdøde, en 31-årig mand fra Slagelse blev bragt til skadestuen i Holbæk i en ambulance, medens føreren af firehjulstrækkeren, en 34-årige kvinde fra Vemmelev blev fløjet til Rigshospitalet, til behandling for mindre kvæstelser i det ene ben.

Den mandlige passager i firehjulstrækkeren, en 35-årig mand fra Vemmelev, slap noget mere heldigt fra ulykken og blev bragt til skadestuen i Slagelse til behandling på grund af mistanke om brud i en arm.

En bilinspektør blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af uheldsstedet og de implicerede køretøjer, som er normal procedure når der er tale om alvorlige ulykker med alvorlig personskade eller omkomne.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS Vagt Korsør

En foreløbig konklusion på undersøgelserne blev, at den omkomne mand, som i forvejen var frakendt kørekortet, var fører af en mindre personbil i nordlig retning og ifølge vidner i færd med at foretage en overhaling, da han på en lige vejstrækning stødte frontalt ind i den modkørende firehjulstrækker med tilkoblet hestetrailer. Det oplyser Midt og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Rutinemæssigt har politiet fået udtaget en blodprøve af den omkomne til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer, men resultatet af denne prøve er dog endnu ikke fastslået.

De pårørende til den 31-årige er underrettet om dødsfaldet.

/112news/

Denne artikel er set2115gange.