Lastbil bragede gennem bommen på Storebælts betalingsanlæg

« af 34 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En lastbil bragede mandag kort efter middag, gennem bommen på Storebæltforbindelsens betalingsanlæg i Halsskov.

LÆS OGSÅ: Ups! Lastbil tabte godset i en rundkørsel i Korsør

Af uforklarlige årsager åbnede bommen sig ikke i banen for brobiz, hvilket fik chaufføren i lastbilen til at hugge bremsen i, hvilket fik de tons tunge betonelementer på ladet, til at ryge op i førerhuset, som dermed fik store skader. Til alt held kom hverken den tyske chauffør, eller hans søn, som var med noget til ved ulykken.

LÆS OGSÅ: Havareret lastbil skabte kø på Vestmotorvejen.

– Heldigvis kom ingen noget til ved uheldet, men lastbilen er desværre nok totalskadet, og kommer nok ikke ud og kører igen. Set i bakspejlet, så havde det nok været bedre han bare var fortsat gennem bommen, som det også er set før, for så havde det måske bare været et lygteglas og bommen der var røget. Jeg mener dog, at det var en helt naturlig refleks at bremse, og jeg tror jeg havde gjort det samme, ligesom hvis et dyr var hoppet ud foran en, Sagde vognmand Henrik Justesen, fra vognmandsfirmaet PK Justesen i Korsør, til 112news.dk da vi fangede ham ude på stedet.

LÆS OGSÅ: Lastbil væltet i grøften på Vestmotorvejen mellem Korsør og Vemmelev

Lastbilen måtte efter uheldet, ekskorteres til den nærmeste afkørsel, hvor det var nødvendigt, at omlaste nogle af betonelementerne, før lastbilen kunne køres helt hjem til firmaet på Lerbakken i Korsør, da de var gledet op i førerhuset.

LÆS OGSÅ: Brand i den samme lastbil 2 gange i Korsør

Under omlæsningen af elementerne, var det en periode nødvendigt, at afspærre afkørselsrampen – afk. 43 Halsskov, men det var dog muligt, at lede trafikken gennem tankstationen ved afkørslen i stedet, så det derfor ikke gav anledning til gener for den øvrige trafik.