Kvinde skubbet ned af trappe på Motalavej i Korsør

Fotograf. Martin Nielsen.

Fotograf. Martin Nielsen.

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Politiet blev mandag klokken 11.19 tilkaldt til nogle husspektakler på Motalavej i Korsør. Det viste sig at en 56 årig kvinde var blevet skubbet ned af en trappe, og der blev derfor tilkaldt en ambulance.

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde anholdt på Motalavej i Korsør.

– Vi mistænker en 52 årig mand fra Korsør for at stå bag episoden, og vi behandler derfor sagen som en voldssag, men han er endnu ikke sigtet, da vi er i gang med at undersøge hvad der præcist er sket. Siger Kurt. G. Nielsen – leder af lokal politiet i Slagelse overfor 112news.dk

LÆS OGSÅ: Aggressiv kvinde skaber frygt og rædsel i Korsør.

Den 56 årig kvinde skulle ikke være kommet alvorligt til skade ved faldet, men blev alligevel kørt til et tjek på sygehuset.

LÆS OGSÅ: Husspektakler førte til fund af skarpladt pistol i Korsør

Kort efter midnat natten til tirsdag, blev politiet endnu engang tilkaldt, da der igen var opstået noget tumult fra opgangen, idet manden fra tidligere på dagen atter var dukket op på adressen.

LÆS OGSÅ: Kvinde overfaldet med kniv i Korsør

Da patruljen nåede frem, traf de dog en anden mand, som kom gående fra stedet med et våben over skulderen. Våbenet blev beslaglagt og manden blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.Denne artikel er set7938gange.