Kvinde påkøre og dræber sin mand i Korsør

« af 9 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I går klokken 17.12 fik politiet en melding om, at en 61-årig kvinde havde påkørt en 64-årig mand på en landejendom ved Korsør. Det viste sig, at manden døde af sine kvæstelser, og derfor sigter politiet nu kvinden for at have forvoldt den 64-åriges død.

Hun er i dag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. her valgte retten iføle eb.dk, at fængsle den 61 årige kvinde for vold med døden til følge, mod hendes mand, den 64-årige Lars-Henrik Madsen. Kvinden nægtede sig skyldig, men kærede ikke fængslingen.

Kvinden var egentlig sigtet for drab, men dommeren i grundlovsforhøret mente kun, der var beviser for vold med døden til følge. Kvinden er derfor blevet varetægtsfængslet frem til 18 december.

Påkørslen af manden skete onsdag eftermiddag omkring klokken 17 – og 40 minutter senere blev hans kone altså anholdt og sigtet for drab. Hvad der gik forud for påkørslen, forklarede kvinden torsdag i retten, men dommeren nedlagde et referatforbud, så derfor måtte intet fra retsmødet refereres videre til offentligheden.Denne artikel er set7700gange.