Kølenedbrud i Netto: Stop Spild Lokalt delte store mængder kølevarer ud

Kølenedbrud i Netto: Stop Spild Lokalt delte store mængder kølevarer ud

I forbindelse med et kølenedbrud hos Netto på Kjærsvej i Korsør, afhentede Stop Spild Lokalt de mange kølevarer til uddeling.

Det var et kølenedbrud i Netto butikken på Kjærsvej i Korsør, der mandag gjorde at butikken ikke kunne opbevare kølevarerne forsvarligt.

Fremfor at smide alle varerne ud, så kontaktede butikken i stedet stop madspild konceptet, Stop Spild Lokalt (Korsør), som afhentede de mange varer.

Kølevarerne blev derfor kørt til den lokale madoase på Lilleøvej i Korsør, hvorfra det blev delt ud til trængte borgere i byen.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var her i madoasens lokaler i det gamle SK-Forsyning på Lilleøvej i Korsør, at de store mængder kølevarer blev uddelt. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Ifølge Benjamin Ericksen fra Stop Spild Lokalt i Korsør, så var op mod 300 borgere forbi uddelingen i madoasen mandag eftermiddag.

Hvor meget mad butikken måtte kassere og hvor meget af maden som blev videregivet til Stop Spild Lokalt Korsør, vides endnu ikke.

Ifølge den presseansvarlige hos Salling Group der ejer Netto kæden, så var butikken fortsat igang med at gøre dette op mandag aften. Det oplyser han til 112news.dk

Han mener først dette vil være opgjort og kan meldes ud tirsdag formiddag.

Mandag aften var køleteknikkerne fortsat igang med at udbedre fejlen på køleanlægget i butikken, hvor kunderne måtte gå forgæves efter kølevarer.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det var dette syn der mødte kunderne i butikken, som derved måtte gå forgæves efter kølevarer. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Hvornår butikken igen har kølevarer på hylderne vides ikke.

/112news/

Denne artikel er set307gange.