Kendt storsvindler blev idømt tre års fængsel for fuldbyrde samleje med sin steddatter

Kendt storsvindler blev idømt tre års fængsel for fuldbyrde samleje med sin steddatter

Arkiv.Foto

Den 40-årige Casper Rieper-Holm, fik i dag tre års fængsel for seksuelt misbrug af sin steddatter, for bedrageri og tyveri af pigens konfirmationspenge.

Aalborg: Den 40-årige Casper Rieper-Holm, blev i retten i dag, anklaget for at have haft fuldbyrdet samleje med sin steddatter samt tyveri og bedrageri.

Casper Rieper-Holm blev idømt 3 års fængsel, for fuldbyrde samleje mod sin steddatter samt dømt for tyver og bedrageri, Han skal derudover betale en erstatning til pigen på 52.500 kroner.
– Jeg har tilstået det, jeg har gjort. Det var dumt og latterligt. Jeg burde have været voksen. Jeg var påvirket af piller og joints i den periode, har Casper Rieper-Holm tidligere forklaret i retten, skriver TV2.

Cirka 10 gange i løbet af en periode på tre måneder fra marts til juni 2016 mener anklageren, at den 40-årige mand har haft fuldbyrdet samleje med sin egen steddatter, der på det tidspunkt kun var 13 år gammel.
Overgrebene på steddatteren startede ifølge anklagemyndigheden inden de 10 tilfælde af fuldbyrdet samleje med pigen. Han er også tiltalt for et enkelt tilfælde af blufærdighedskrænkelse ved at have befølt hendes kønsdele under et ophold i en feriehytte i februar 2016.

Tiltalt for tyveri af konfirmationspenge

Udover de seksuelle overgreb mod pigen er den 40-årige mand blandt andet også tiltalt for tyveri ved i maj 2016 at have stjålet 2500 kroner, som pigen havde fået i gave til sin konfirmation.
Han er også tiltalt for i maj 2016 at have stjålet en vielsesring, smykker, en diamantring og et guldarmbånd – i alt smykker til en anslået værdi af 45.586 kroner.

Meldte sig til politiet i udlandet

Den 40-årige Casper Rieper-Holm opholdt sig i udlandet, da han i maj sidste år meldte sig selv til en politipatrulje. Det gjorde han, efter der få måneder forinden fra Nordjyllands Politi var blevet udstedt en international arrestordre på ham på baggrund af sigtelserne for overgreb mod pigen.
Efter anholdelsen blev den 40-årige fløjet til Danmark, hvor han ved et retsmøde for lukkede døre ved Retten i Aalborg blev fængslet i sagen i juni sidste år. Han har siddet fængslet siden.

Mange mennesker blev snydt

Casper Augustinus, Zasper Rubinstein, Noah Casper, Casper Levi og Tino El’tinus. Det er bare nogle af de navne, som svindleren Casper Rieper-Holm har brugt til at udføre sine fupnumre.

Gennem to årtier har han været indblandet i sager om svindel, dokumentfalsk og vold.
Flere af dem har været beskrevet i medierne – senest i TV2-serien ’En fremmed flytter ind’, der handler om, hvordan han forsøgte at svindle sin daværende kæreste, Amanda Kastrup.

Han udgiver sig oftest for at være styrtende rig og vil investere sine mange fantasimillioner i alt fra håndboldklubber til værtshuse.
Men han er langt fra rig. Casper Rieper-Holm er født og opvokset i den lille by Præstbo i Nordjylland.

Rigmand ville ”redde” Slagelse-klub

I begyndelsen af 2009 så det sort ud for den tidligere legendariske håndboldklub Slagelse FH. Klubben hvor Anja Andersen siden 2000 havde trænet kvindernes førstehold, Slagelse Dream Team, og hvor profiler som Bojana Popovic og Cecilie Leganger også holdt til.
Hans navn var Casper Peter George Peterson. Hans mor var oprindeligt fra Slagelse, og derfor ville han støtte den konkurstruede klub fra hendes fødeby. Han havde faktisk allerede overført halvanden million fra en schweizisk bankkonto.

Casper Peter George Peterson talte dansk med en tyk amerikansk accent. Han holdte en flot tale for klubben, og alle skålede i champagne over investeringen, der havde reddet klubben i konkursens sidste time.
Næste morgen skulle rigmanden med til en kamp og opleve stemningen i hallen. Men inden de trådte ind i turbussen, var Casper Rieper-Holm blevet afsløret med sit fupnummer.

Slagelse FH blev reddet økonomisk tilbage i 2009 efter svindelnummeret. Men i 2013 kunne klubben ikke klare det økonomiske. Klubben gik for alvor konkurs i 2013.

/112news/
Denne artikel er set3547gange.