Kampklædte betjente stjal kameraet fra freelancefotograf i Padborg

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

En freelancefotograf fra Localeyes og 112news.dk, fik for alvor politiet brutalitet at føle i dag, da han ville filme begivenhederne omkring Padborg Station, i forbindelse med de mange flygtninge og migranter, der strømmer over grænsen.

Fotografen nåede kun ud af sin bil, da han blev antastet af et par kampklædte betjente, der nægtede ham at tage billeder. Da han oplyser han er fotograf for pressen, river den ene betjent kameraet fra ham og går.

Den snarrådige fotograf skyndte sig dog efter betjenten, hvor han rev kameraet fra ham, hvorefter han flygtede mod sin bil, med ordensmagten i hæle, hvor han tog flugten væk fra området.

– Det er simpelthen det mest vanvittige, jeg nogensinde har oplevet i mit liv. Sagde fotografen, da vi talte med ham tidligere på aftenen.

Fotografen beskriver i øvrigt, situationen som vanvittig kaotisk, hvor en større gruppe mennesker angriber politiet med flasker og andet kasteskyts.

Episoden her kommer i kølvandet, på en tidligere episode i dag, hvor politiet anholdte en anden pressefotograf fra Politikken, som var ved at dække begivenhederne på den Sønderjyske motorvej. Fotografen blev anholdt for ikke at følge politiets anvisning, men han blev dog løsladt igen efter endt afhøring på stationen, hvor han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.Denne artikel er set4087gange.