Kæmpetransport af broelementer på E20 Vest motorvejen.

« af 15 »

Af. Lasse Antonsen.

Mandag påbegyndte transporten af de sidste tilbageværende broelementer på Korsør Havn, som skal bruges til byggeriet af den nye jernbanebro over Motor Ring 4 ved Vallensbæk.

LÆS OGSÅ: Kæmpe transport af broelementer fra Korsør til Vallensbæk.

De store broelementer, som vejer op mod 200 tons, transporteres på en 24 akslet blokvogn, med kun ca. 30 km/t de knap 100 km fra Korsør Havn og til byggeriet i Vallensbæk.

LÆS OGSÅ: Kæmpekran på arbejde i Korsør Havn.

Transporten tager flere timer, men af hensyn til den øvrige trafik, laves der nogle ophold undervejs, så der ikke opstår større trafikale problemer i forbindelse med transporten.

LÆS OGSÅ: Havareret lastbil skabte kø på Vestmotorvejen.

Tirsdag aften ved 19 tiden startede så endnu en transport af elementerne, som for kort tid siden passerede Ringsted på E20 Vest motorvejen. Skulle du møde transporten på vejen, så opfordre Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til at have toldmodighed og udvise hensyn.

LÆS OGSÅ: Lastbil væltet i grøften på Vestmotorvejen mellem Korsør og Vemmelev

Sidste transport af elementer forventes at foregå i morgen aften, hvor der altså atter må forventes kø og længere rejsetid på motorvej E20 fra Korsør til Vallensbæk. Begge transporter forventes at være fremme i Vallensbæk omkring midnat.Denne artikel er set6915gange.