Indvielse af ny Food Hall: ZBC skolerne starter nyt madkoncept

Indvielse af ny Food Hall: ZBC skolerne starter nyt madkoncept

Ringsted: Fredag indviede ZBC deres nye madkoncept, en såkaldt “Food Hall”, som erstatter den traditionelle kantineordning, på skolerne i Næstved, Ringsted og Roskilde.
Det var en glad uddannelsesdirektør Glenny Hansen, der sammen med Ringsted kommunes borgmester Henrik Hvidesten, fredag kunne skære pølsen (red. klippe snoren), til de nye faciliteter i Ringsted.

Konceptet Food Hall er en kantineordning, hvor der skal serveres sund og nærende mad til skolens elever og personale, som alt sammen laves af eleverne på skolens mad uddannelser.
– Som danmarks største fødevareskole vil vi også være de bedste, og derfor syntes vi ikke det traditionelle “kantine look” var godt nok til os. Derfor har vi nu åbnet Food Hall´s i både Næstved, Ringsted og Roskilde, hvor bl.a. kødet kommer fra egen slagter. Sagde uddannelsesdirektøren Glenny Hansen i sin tale ved indvielsen.

Ringsted Kommunes borgmester Henrik Hvidesten var også begejstret over det nye madkoncept, og mener i øvrigt det passer godt til tidens trend, indenfor mad og sundhed.

LÆS OGSÅ: TV: Mette Blomsterberg deltog i indvielsen af nyt konditori hos ZBC

– Gode madoplevelser må jo selvfølgelig være en af kerneværdierne på en skole som ZBC. Og så rammer det jo også hele tidens trend, med fokus på sundhed, på nydelse og på gastronomi. Det sagde borgmester Henrik Hvidesten i sin tale til indvielsen.

Maden indeholder skjult dagsorden

Det nye madkoncept vil nu fremover kunne berige skolens elever og personale, med en sund og nærende kost, som er lavet af friske råvare, samt kød fra egen slagter, som uddannelsesdirektøren nævnte i sin tale.
Maden er dog ikke bare sund og nærende kost, men indeholder ifølge lederen af den nye Food Hall i Ringsted, også en skjult dagsorden.

– Den mad vi udvikler her i den nye Food Hall er ud over at være sundt og indbydende, lavet efter nogle nye spændende principper. Det går ud på at maden skal kunne højne indlæringsevnen hos kursisterne, samt gøre den sundere og mere friske. Det afhænger selvfølgelig i at man kommer regelmæssigt og spiser her. Det sagde lederen af Food Hall´en til 112news.dk

/112news/
Se alle billederne fra indvielsen i galleriet herunder. Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

« af 22 »
Denne artikel er set5531gange.