Indbrudsbande optrevlet: Seks mænd sigtet for i alt 21 indbrud

Arkiv foto.

Arkiv foto.

Indbrudsgruppen fra lokalpolitiet i Slagelse har efter nogle måneders efterforskning optrevlet en gruppe bestående af i alt seks unge etnisk danske mænd i alderen 19 – 22 år alle fra Slagelse kommune, som i perioden fra oktober 2015 og frem til nu, har stået for flere indbrud og tyverier i Slagelse kommune.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Flere af gruppens medlemmer er nu varetægtsfængslet – de første fra den 23. december 2015. Senest blev en 20-årig mand fra gruppen anholdt onsdag den 2. marts og efterfølgende fremstillet for en dommer torsdag den 3. marts, hvor han modtog en såkaldt ”straksdom” på 2 år og 3 måneders fængsel for sin deltagelse i kriminaliteten.
Der er lige nu rejst sigtelse for 21 tilfælde af indbrud i villa – 5 tilfælde af tyveri fra villa – 3 tilfælde af tyveri fra fritidshus og 6 tilfælde af brugstyveri af personbiler. Derudover bliver der også rejst sigtelse for flere tilfælde af hæleri.

Efterforskningens resultat er kommet undervejs efter et godt og vedholdende politiarbejde. Med den seneste fængsling er det politiets forhåbning, at der er sat en foreløbig effektiv hindring mod indbrudskriminalitet i Slagelse Kommune.
Denne artikel er set5770gange.