Nu har der igen været et skudopgør: 17-årig mand blev ramt af et skud

Nu har der igen været et skudopgør: 17-årig mand blev ramt af et skud

pistol, bandekonflikt

Arkiv.Foto

Tingbjerg: En bare 17-årig ung mand blev sidst på eftermiddagen fredag ramt af et skud fra en pistol, da to galninge på en scooter afgav flere skud mod den unge mand, der er uden relationer til bander og helt tilfældigt var på gerningsstedet; en sti i mellem Tingbjerg og Høje Gladsaxe.

Det er selvsagt uden modstykke en kujonagtig og vanvittig handling, at komme kørende på en scooter og så skyde på den første og bedste man tilfældigvis møder på stien. Flere af vores patruljer var i området, og en af dem var millimeter fra at pågribe de to gerningsmænd.
Hvis du ved hvem de er, har hørt dem prale af deres vanvidshandling eller bare har hørt om det, håber vi, at du vil kontakte Københavns Politi og fortælle om din viden.

Vi sidder klar ved telefonerne på 114 og venter på dit opkald. Så ved du noget eller ser du noget, er det vigtigt at du ringer til os, og ikke tænker, at der er der nok andre, der gør.
Københavns Politi vil i morgen lørdag kl. 09.00 afholde en pressebriefing foran Politgården, hvor der vil blive orienteret om indsatsen mod skyderierne og forklaret om de seneste skyderier.

/pressemeddelelse/
Denne artikel er set3245gange.