Forsvundne Emilie Meng: Politiet forbyder der søges i bestemte områder

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: Den 17-årige Emilie Meng har nu været forsvundet en måned, og trods den store eftersøgning af pigen, hvor både politiet, samt en masse civile har ledt efter pigen, er der dog stadig intet spor af hende, men nu har politiet altså udpeget steder, hvor de beder folk om ikke at søge, det skriver sn.dk.




Missing People har af flere gange været i Korsør for at søge efter pigen, hvor der ved den første eftersøgning mødte hele 492 personer op for at deltage, men nu har politiet altså udpeget områder, som de ikke ønsker bliver gennemsøgt, da de gerne vil kigge nærmere på disse steder selv.

Indsatsleder Lars Jensen bekræfter da også overfor Sjællandske, at der er udpeget steder fra politiets side, som de ikke ønsker der søges i.

– Jeg vil ikke sige, hvilke områder det drejer sig om, men der er tale om både natur- og byområder, siger han til sn.dk.




Efterforskningslederen Marianne Roed fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi bekræfter da også overfor avisen, at der er visse områder de ikke ønsker der søges, da det er steder som af den ene eller anden grund, er interessante for politiet og de derfor gerne vil gennemgå disse steder selv.

– Vi er i løbende kontakt med folkene fra Missing People, og de fortæller på forhånd, hvor de har tænkt sig at lede efter Emilie Meng. Der er dog visse områder, hvor vi ikke vil have, at de går, siger hun til sn.dk




Missing People genoptager her klokken 11 endnu en eftersøgning af den forsvundne pige, men denne gang er mødestedet dog ved Cafeteria Storebælt på Storebæltsvej og altså ikke ved Korsør Station som ved de tidligere søg.

Også i morgen lørdag, vil en gruppe af lokale også foretage en ny eftersøgning, og det vil som tidligere blive kordineret fra Hotel Comwell på Ørnumvej, det oplyser de i et Facebook opslag.

/112news/




Denne artikel er set9087gange.