Forsvundet 35 årig fra Slagelse fundet død

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Den 35 årige mand der forsvandt fra sit hjem i den nordlige del af Slagelse kort efter midnat natten til torsdag, er her til formiddag fundet død.

Politiet modtog anmeldelsen om hans forsvinden torsdag formiddag, og da manden var handicappet og dårligt gående, samt det, at han var gået fra sit hjem i nedtrykt sindstilstand, satte politiet en større eftersøgning i gang, hvor der blev søgt med hunde, samt fra 2 helikoptere i luften.

Eftersøgningen gav dog intet resultat, og politiet indstillede derfor eftersøgningen, omkring kl. 14 torsdag eftermiddag, da man havde afsøgt et relativt stort område i den nordlige del af Slagelse.

Politiet havde derfor bedt borgerne om hjælp, til at holde udkig efter manden. Omkring kl. 11 fredag formiddag, blev manden af en forbipasserende, så fundet liggende død i det fri.

– Manden er blevet fundet liggende i det fri, men han var desværre afgået ved døden. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke komme ind på omstændighederne, men vi er i gang med at undersøge det nærmere. Oplyser vagtchefen for Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dkDenne artikel er set4627gange.