Folketingspolitiker Jens Rohdes bil ramt af genstand på Vestmotorvejen

Folketingspolitiker Jens Rohdes bil ramt af genstand på Vestmotorvejen

Fotograf. Casper Hansen – 112news.dk

Folketingspolitiker Jens Rohdes bil, blev torsdag formiddag ramt af en genstand da han kom kørende på Vestmotorvejen ved Slagelse.

Det var ved motorvejsbroen afkørsel 38 Slagelse Ø bilen blev ramt af en genstand, og politiet blev derfor tilkaldt.

Politiet valgte kort efter at spærre motorvejen for al trafik mellem afkørsel 37 Sorø og Antvorskov Rasteplads mellem afkørsel 38 og 39 Slagelse.

Kort før kl. 13 var hundene færdige med at gennemsøge strækningen, hvorefter motorvejen blev spærret i østgående retning i stedet.

Omkring kl. 16 var politiet helt færdige med deres efterforskning på motorvejesstrækningen, hvor der blev åbnet for trafikken i begge retninger igen. Det skriver TV2-Øst.

Det var Folketingspolitikeren Jens Rohdes bil der blev ramt af genstanden på motorvejen, det bekræfter han overfor Ekstrabladet.

Ifølge ham selv var han i gang med et tlf. opkald, da der pludselig kom en aflang genstand flyvende, som ramte bilen forrude der blev smadret. Det oplyser han til Ekstrabladet.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Politihumde blev tilkaldt til at gennemsøge området omkring motorvejsbroen hvor bilen blev ramt af genstanden. Foto. Casper Hansen – 12news.dk

Til alt held ramte genstanden ruden i passagersiden, hvorved han stadig kunne se ud af ruden og derved ikke kom noget til ved hændelsen.

Det vides dog fortsat ikke hvad det var som ramte bilen, men han mener dog ikke selv, at der skulle være tale om et personligt angreb, i form af hans virke som politiker.

Politiet har bekræftet på Twitter at en bil er blevet ramt af en genstand på motorvejen, men det vides dog endnu ikke hvad der ramte bilen og om der var tale om et kast fra motorvejsbroen eller et uheld.

/112news/

Denne artikel er set386gange.