Flere uheld generede trafikken på Vestmotorvejen

« af 5 »

Flere uheld har fredag formiddag generet trafikken på Vestmotorvejen mellem Vemmelev og Slagelse, hvor der opstod større kødannelse i forbindelse med uheldene.

Meldingen om den første ulykke kom ind klokken 8.46, hvor en bil med en trailer efter, som var læsset med en større maskine, pludselig kom i slinger og væltede, hvorved den også ramte en anden bil.
Ulykken skete omkring Vemmelev og skabte hurtigt større kødannelse på motorvejen, men heldigvis kom ingen alvorligt tilskade ved ulykken.

Allerede klokken 9.38 var den så gal igen, da en billist tilsyneladende overså køen på motorvejen, og derfor ramte op bag i tre biler, hvorved flere klagede over nakke og ryg smerter, men heldigvis skulle der heller ikke her være nogen alvorligt tilskadekomne.
Sidst på formiddagen kom der en melding om endnu et færdselsuheld, men denne gang på Slagelse Landevej ved Ormeslev, hvor en bus skulle have ramt en personbil, men dog tydede alt på en misforståelse, da der angiveligt kun var tale om en havareret bus, som Falck kort efter var igang med en borttransport af.

/112news/
Denne artikel er set8225gange.