Færdselsuheld på Tårnborgvej i Korsør

Korsør: Dramatisk så det ud, da en masse udrykningskøretøjer fredag eftermiddag rykkede ud til et færdselsuheld i krydset Tårnborgvej – Lilleøvej i Korsør.

Ulykken skete da en bil holder for rødt lys på Tårnborgvej i krydset ved Lilleøvej, men dette overser en bagved kørende, som derfor rammer bilen bagfra.
– Vi modtog meldingen klokken 15.38, hvor de første meldinger løb på, at en 8-årig pige skulle være teknisk fastklemt, men ambulance personalet på stedet, kunne dog hurtigt frikende pigen, så der derfor ikke blev behov for ambulancen, det siger vagtchef Ole Hald fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk.

Trods dramatikken og de mange udrykningskøretøjer, kom ingen noget til ved ulykken, og da det var lykkedes at rulle bilerne ind på Lilleøvej efter uheldet, påvirkede det derfor heller ikke fredagstrafikken, som derfor kunne glide forbi uheldsstedet uden problemer.
Det er nu op til færdselspolitiets afdeling at vurdere, om der skal rejses sigtelse mod nogle af parterne i uheldet, det oplyser vagtchefen.

/112news/

Se alle billederne fra ulykken i galleriet her under.

« af 7 »
Denne artikel er set11437gange.