Endnu et glatføreuheld samme sted: Bil med hestetrailer væltede på Korsør Landevej

Endnu et glatføreuheld samme sted: Bil med hestetrailer væltede på Korsør Landevej

Boeslunde: Politiet måtte tirsdag aften ved 19 tiden rykke ud til endnu et glatføreuheld, samme sted på Korsør Landevej som tidligere på aftenen.

En bil med tilkoblet hestetrailer, hvori der befandt sig to heste, mistede ved 19 tiden herredømmet og væltede på den spejlglatte landevej.

Uheldet skete samme sted, hvor en bilist tidligere på aftenen mistede herredømmet over sin bil, som derved landede på taget i en mark.

LÆS OGSÅ: Bil landede på taget: Glatføreuheld på Korsør Landevej nær Boeslunde

Det er formentlig på grund af det glatte føre at begge biler er kørt galt, da der er såkaldt sort is på strækningen og derved spejlglat.

Vejen var på en strækning efter et mindre sving på landevejen pludselig spejlglat, hvorved flere bilister kom i slinger. Det oplyser vores fotograf på stedet, som selv måtte en tur ned og ligge på vejen, da det var svært at stå fast.

Til alt held, så er ingen umiddelbart kommet alvorligt tilskade ved uheldet, ligesom begge heste var kommet ud og virkede rolige.

Flere civile kom også til stedet, for at hjælpe med at få hestene over i en anden transporter, som kørte afsted med hestene.

Efter godt en time var vejen atter ryddet og hestetraileren fjernet, som lå på siden i grøften.

/112news/

Denne artikel er set151gange.