Endnu en mulig påsat brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør

« af 53 »

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I nat måtte brandvæsnet i Korsør atter en gang, rykke ud til en mulig påsat brand i en bygning på Møllevangen i Korsør. Senest var den 21 april i år, hvor brandvæsnet også måtte slukke en brand på samme adresse. Bygningerne på Møllevangen er gamle træbarakker fra krigens tid, og har gennem mange år huset Trykkeriet Buchard, men huser nu lejemål til forskellige formål.

Brand i april gik ud over den bagerste del af bygning, som huser logen Serapions-Ordenen Opus. Branden dengang var meget voldsom og fik hurtigt fat i hele tagkonstruktionen på bygningen, som nedbrændte totalt under branden. Kun få dage senere fastslog politiets teknikker at branden efter al sandsynlighed var påsat, og efterlyste i den forbindelse vidner til branden, samt nogle personer som var blevet observeret omkring brandstedet, på det tidspunkt var branden skulle være brudt ud. logen mistede en del historier og vigtige værdier for logen, som ikke kan genskabes.

LÆS OGSÅ: Branden i logen Serapions-Ordenen Opus i Korsør var påsat

I nat kl. 1.51 måtte brandvæsnet så rykke afsted til Møllevangen, da der var melding om at bygningen mod vejen stod i flammer. Ved ankomst til stedet var der også flammer op af siden på bygningen, hvor ilden var ved at få fat i taget på bygningen. Brandvæsnet nåede dog hurtigt at få slået flammerne ned, hvorved bygningen slap med mindre brandskader. Lokalerne i denne del af bygningen står tomme for tiden.

Kvarteret omkring Møllevangen, har gennem de senste par år været hårdt ramt, af en del påsatte brande på og omkring Møllevangen. I april sidste år, anholdte politiet dog en 35 årig mand for de mange påsatte brande i området. Om der skulle være en sammenhæng mellem brandende, må politiet undersøge nærmere, ligesom teknikkere i løbet af de kommende dage skal undersøge brandstedet, for at fastslå den endelige brandårsag.

LÆS OGSÅ: Voldsom brand i erhversejendom på Møllevangen 28 i KorsørDenne artikel er set15915gange.