Emilie sagen: Politiet undersøgte muligt spor med hunde og skovle

Politiet undersøgte muligt spor med hunde og skovle

Korsør: Politiet undersøgte muligt spor med hunde og skovle, da de onsdag formiddag mødte talstærkt op på Motalavej. Det sker som led i efterforskningen af drabet på 17-årige Emilie Meng.
Det var en opfølgning af et muligt spor i sagen om drabet på Emilie Meng, der fik politiet til at mødte op på Motalavej onsdag. Undersøgelse blev foretaget med specialtrænede hunde og teknikkere. Det bekræfter Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi overfor TV-Øst.

Der er tale om et grønt område som ligger bag blokkene på Motalavej og ned mod vestmotorvejen som blev gennemsøgt. Og politiet var meget grundige i deres søgen, som blev udført med skovle og specialtrænede hunde, samt en gravemaskine.
Ifølge 112news.dk oplysninger, er det angiveligt Emilie Mengs taske og telefon som politiet har søgt efter, da de skulle have fået nogle tip om, at de kunne være gravet ned der.

– Vi har haft hunde i området for at kigge på konkrete ting, men vi har intet fundet med relation til Emilie Meng, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Som iøvrigt oplyser at der er tale om en opfølgning på et muligt spor i sagen.

Politiet har været i området fra omkring klokken 10 onsdag formiddag, og forlod først stedet omkring 15 tiden, det oplyser kilder til 112news.dk
Forsvandt sporløst uden et spor

Emilie Meng forsvandt sporløst omkring Korsør Station søndag morgen den 10. juli sidste år. Frem til hun blev fundet dræbt i en sø nær Borup juleaftensdag, har mange hundrede civile, samt politi søgt efter spor af den forsvundne pige.
Trods den massive eftersøgning i sagen, lykkedes det ikke at finde et eneste spor af pigen, og det er derfor stadig et mysterium hvor hendes taske og telefon er henne, ligesom hvor hun er blevet dræbt.

Senest har politiet undersøgt flere hundrede telefonnumre, ud fra sende masterne i Korsør hvor hun forsvandt, og i området ved Borup hvor hun blev fundet.

Dette arbejde er dog fortsat igang, ligesom der også fortsat arbejdes på de tekniske spor efter obduktionen.

/112news/
Denne artikel er set4410gange.