Emilie sagen: Nye oplysninger i sagen – Beboere var sigtet for frihedsberøvelse

Sådan så det ud da politiet mandag gennemførte en massiv ransagning af to adresser på Tårnborgvej i Korsør. Foto. Lasse Antonsen.

Korsør: Den 67-årige pensionist Finn Petersen fik mandag ransaget sit hjem for femte gang på Tårnborgvej i Korsør, da politiet havde fået nye oplysninger i sagen om den forsvundne Emilie Meng, hvilket fik politiet til at møde op med en kendelse til ransagning.
Den kendelse som dannede grundlag for ransagningen, har flere danske medier søgt aktindsigt i, hvilket der blev givet grønt lys til på et retsmøde i onsdags, trods protester fra politiets side, og den kendelse blev fredag offentliggjort, hvor det fremgår at to personer på adresserne på Tårnborgvej var mistænkt for frihedsberøvelse.

Den ene af de mistænkte er altså pensionisten Finn Petersen, mens der er nedlagt navneforbud om hvem den anden mistænkte er, men af kendelsen fremgår det yderligere, at ransagningen skete på baggrund af oplysninger om, at en nabo skulle have hørt bankelyde og råb om hjælp fra ejendommen, ligesom der skulle have været overhørt en samtale med Emilie Meng, det skriver eb.dk.
Oplysninger havde en sådan karakter, at politiet fik fat i en kendelse til ransagning, hvorefter de hurtigt slog til mod adresserne, som blev grundigt gennemsøgt, hvor der både blev boret i fundamentet, undersøgt med lytteudstyr og kameraer, ligesom kloaker og haven blev gennemsøgt, men dog uden spor af den forsvundne pige.

LÆS OGSÅ: TV: Emilie sagen: Politiet fandt ikke noget under ransagning af ejendom i Korsør

– Der er ikke spor efter Emilie på adresserne, eller efter at hun nogensinde har været der, lød det fra Kim Kliver på et pressemøde efter ransagningen mandag, som samtidig slog fast at Finn Petersen ikke længere var mistænkt i sagen.
En del af grundladet for politiets kendelse skulle også være nogle lydoptagelser, da en nabo skulle have overvåget Finn Petersen og ejendommen han bor i, med blandt andet lytteudstyr, og det skulle angiveligt være disse lydoptagelser som var en del af grundladet for kendelsen til ransagning, det skriver eb.dk

Selv om Finn Petersen ifølge Kim Kliver skulle være renset for mistanke efter mandagens ransagning, tyder meget altså på at han stadig er sigtet i sagen, hvilket giver ham nogle rettigheder i forhold til en beskikket forsvare og andet, hvilket han også har benyttet sig af og derfor nu fået en advokat til at bistå ham i sagen.
Hans advokat Steen Djurtoft vil nu også indgive en anmeldelse på vegne af Finn Petersen, for den ulovlige aflytning og overvågning som skulle have fundet sted, men tiltrods for de fremkomne oplysninger om lydfilerne, har politiet hele tiden afvist at der skulle have fundet nogen civil aflytning af Finn Petersen sted.

/112news/
Denne artikel er set6387gange.