Efter vanvidskørsel over Storebæltsbroen: 61 årig kvinde har mistet livet

Efter vanvidskørsel over Storebæltsbroen: 61 årig kvinde har mistet livet

Sådan så det ud på ulykkesstedet lørdag formiddag, efter den 32-årige vanvidsbilist havde påkørt et ægtepar ved Storebæltsbroen. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

En 61-årig kvinde har mistet livet, som følge af de kvæstelser hun pådrog sig, da hun sammen med sin mand blev påkørt af en vanvidsbilist ved Storebæltsbroen.

Ulykken skete lørdag formiddag i betalingsanlæget ved Storebæltsbroen i Halsskov, hvor en 32-årig vanvidsbilist påkørte den bagfra.

Sammenstødet var så voldsomt, at den 32-åriges bil, kilede sig ind under ægteparrets bil, som derfor landede på siden i betalingsbanen.

Der blev sendt flere ambulancer og en lægehelikopter til stedet, hvor hendes 63-årige mand som kørte bilen, blev kørt til et tjek på sygehuset.

Den 61-årige kvinde blev efter ulykken kørt til behandling på Odense Universitetshospital med et knoglebrud, men skulle ikke være i livsfare.

Trods meldingen fra sygehuset lørdag eftermiddag, stod kvindens liv altså ikke til at redde, og hun er derfor afgået ved døden af sine kvæstelser. Det oplyser Ekstra Bladet.

Politiet bekræfter da også oplysningen overfor TV2-ØST, og oplyser at manden nu også vil blive sigtet for uagtsomt manddrab.

Den 32-årige polske mand, sidder allerede varetægtsfængslet i sagen, da en dommer søndag, valgte at varetægtsfængsle manden i fire uger.

Han er blandt andet sigtet for at have kørt vanvidskørsel over Storebæltsbroen inden ulykken indtraf.

Desuden blev han også testet positiv for alkohol på ulykkesstedet, hvorfor han kort efter ulykken blev anholdt og taget med til blodprøve udtagning.

/112-news/

Denne artikel er set179gange.