Dramatik på Storebæltsbroen i nat: Person ville springe fra højbroen

Arkiv foto. Lasse Antonsen - LA-Pressefoto.

Arkiv foto. Lasse Antonsen – LA-Pressefoto.

En person truede natten til søndag med, at springe ud for højbroen på Storebæltsbroen, hvilket resulterede i et kigge-uheld, da flere billister havde så travlt med, at holde øje med redningsarbejdet i modsatte side.

Meldingen om den selvmordstruet indløb klokken 23.57 og der blev hurtigt sendt redningsmandskab og forhandlerteam til broen, ligesom en båd fra Falck i Korsør blev sat i vandet, i tilfælde af personen ville hoppe.
Broen blev derfor spærret for al trafik i østlig retning mens forhandlingen stod på, men en masse nysgerrige billister i den modsatte retning, resulterede dog hurtigt i det som man kalder et kigge-uheld, hvor billister stopper op for at kigge.

Der blev hurtigt sendt ambulancer og redningsmandskab afsted til uheldet, hvor 2 personer klagede over smerter i nakken, men ingen skulle være kommet noget alvorligt til ved uheldet.
– Der er lukket i begge retninger nu. Der er nogle, der har lavet kigge-uheld i vestlig retning, fordi vi arbejder ude på stedet, sagde vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen til Ritzau.

– To biler er kørt galt. Den ene af dem har ramt en af vores biler, fortsætter vagtchefen.

Det lykkedes politiets forhandlerteam, at tale den selvmordstruet personen fra at springe ud fra højbroen, og der kunne derfor åbnes for al trafik igen ved 3 tiden natten til søndag, det skriver Localeyes.dk.

/112news/
Denne artikel er set5978gange.